Ons contact loopt via de email

Voor vragen over Budo Academy Physical en alle dependances, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via de mail maken we dan een afspraak voor een proefles of om langs te komen om meer informatie te geven en kennis te maken.

 

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor vragen over Open NK Grappling competitie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over deze website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Openingstijden

Wij zijn tijdens de lesuren, zoals aangegeven op het lesrooster, aanwezig en beschikbaar om kennis te maken. Het is dan ook mogelijk om de Dojo te bezichtigen en informatie te ontvangen. Je hoeft je niet te melden bij de receptie/administratie in de bar/ontvangstruimte van FITz HEALTHCLUB. Je kunt direct doorlopen naar onze zalen achter in de gang bij de zwarte trap.

Het is altijd mogelijk om via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contact op te nemen en we trachten binnen een dag te reageren op de mail. Mocht je behoefte hebben om persoonlijk af te spreken, dan kun je via de mail contact opnemen om een afspraak te plannen.

Administratieve vragen over opzeggen, overeenkomst aanpassingen e.d. behandelen we altijd via de mail. Dit is voor ons belangrijk aangezien we onze aandacht willen richten op het doceren en trainen van onze leden. Aangezien we een Budo centrum zijn hanteren we een simpel en transparant systeem (zie algemene voorwaarden) om het voor ons als budo docenten werkbaar te houden.

 

De bezoekadressen van de hoofdlocatie en dependances zijn hieronder gegeven:

Budo Academy Physical - Hombu Dojo (hoofdlocatie)
Vening Meineszstraat 7
6717 AJ  Ede

 

Let op: Wij zitten gevestigd in FITz HEALTHCLUB. 

Je kunt via de entree van FITz HEALTHCLUB direct doorlopen naar onze zalen. Je hoeft je niet te melden bij de administratie/receptie. 

Voor contact met Budo Academy Physical kun je persoonlijk langskomen tijdens onze openingstijden of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Budo Academy Physical - Dependance Veenendaal
Gymzaal Larikslaan
Larikslaan 1B
3904 LB  Veenendaal

Budo Academy Physical - Dependance Harskamp
Sporthal de Spil
Molenweg 8
6732 BL  Harskamp

Budo Academy Physical - Dependance Lunteren
Stichting Ana Upu, Gebouw Ina Ama
Van der Duijn van Maasdamstraat 16
6741 WP  Lunteren

Budo Academy Physical - Dependance Enschede
Twentehallen - Multisportzaal
De Reulver 120
7544 RT Enschede

 

Budo Academy Physical - Dependance Ermelo
Sportinstituut Ermelo

Amanietlaan 9
3852 ZX  Ermelo

Facebook

Vakantierooster

Lesrooster