Jeugd Kickboksen

Plezier en hard trainen

Bij Budo Academy Physical wordt ook Kickboxing gedoceerd voor de jeugd. Tijdens deze intensieve, technische en fysieke les worden de technieken uit het kickboxing aangeleerd in combinaties d.m.v. stoot en trap technieken. In de les wordt met beschermend materiaal gewerkt en veiligheid en respect  staat bovenaan. Kickboksen kun je alleen veilig trainen als de trainer er voor zorgt dat veiligheid voor iedereen gegarandeerd is. Daarom zal de trainer duidelijke instructie geven zodat er hard getraind kan worden en dat de kids op een plezierige en speelse manier de kickbokssport kunnen beoefenen.

jeugd kickboksen 1

Aktiviteiten

Elk seizoen organiseren we kijklessen, ouder en kind lessen en onderlinge wedsrijdjes. Ouders kunnen dan zelf met hun kind een les ervaren en zo doende een beeld krijgen hoe de lessen worden gegeven. respect, discipline en doorzettingsvermogen zijn heel belangrijk naast het aanleren van de juiste techniek. Kickboksen is een contactsport en daarom is ook zelfbeheersing heel belangrijk.

Naast dat je de technieken leert van het kickboxing vergroot deze les ook je uithoudingsvermogen en je kracht. Kickboxing is ook zeer geschikt voor zelfverdedinging en op deze manier wordt er ook lesgegeven. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en zullen ze zich veiliger op straat voelen. Het is altijd mogelijk om binnen Budo Academy Physical meerdere disciplines te beoefenen en te combineren. Je zou dan bijvoorbeeld 1 keer in de week een Kickboksles kunnen doen en een een les in Ju-jutsu.Jeugd-kickboksen is al mogelijk vanaf 7 jaar.

jeugdkickboksen 

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.