Over onze lessen

Budo voor iedereen

Bij Budo Academy Physical (B.A.P) is iedereen welkom. De beginnende en gevorderde Budoka, de wedstrijdsporter of professionele leraar, kinderen, jong en oud, man en vrouw.

Budo is de verzamelnaam voor de oosterse krijgskunsten en we bieden een groot aantal disciplines aan. Tijdens de lessen houden we rekening met het niveau en interesse/doelstellingen van de leerlingen. Op deze wijze is er voor iedereen een gezonde en prettige leer/trainingsituatie.

edgar met zwaard

Veiligheid, kwaliteit en gezelligheid

Veiligheid

Het is voor ons van groot belang dat de veiligheid is gegarandeerd. Dit is enkel mogelijk wanneer iedereen zich houdt aan de geldende Dojo regels. In het kort houden deze in, dat respect voor elkaar en de docenten, de basis vormen. Dit respect komt voornamelijk tot uiting, door het opvolgen van de opdrachten en aanwijzingen van het docententeam en dat men zich altijd aanpast aan het niveau van de partner waar men mee aan het trainen is. Gevechtssporten kunnen alleen op de juiste wijze beoefend worden als er vertrouwen is in de docent én de partner waar men mee traint. Zorg zelf dat jij ' te vertrouwen' bent als partner, zodat ook de ander zich veilig voelt bij jou.

Kwaliteit

Om het niveau van de beoefenaar te laten groeien is het belangrijk dat de aanwijzingen/instructie van de docenten opgepakt moet worden. Wij begrijpen ook dat dit niet altijd gelijk lukt maar als de instelling er is om jezelf continu te verbeteren zal uiteindelijk het niveau beter worden. Dit is een belangrijke doelstelling van de Budo Academy. Als je 'je best doet ben je de beste' zeggen wij regelmatig. De groei zit hem in het technische aspect maar ook in de conditie en je mentale groei.

De kwaliteit van de budoka is uiteindelijk te zien in zijn zelfbeheersing en rust die hij uitstraalt.

Gezelligheid

Wij zorgen ervoor dat de trainingen, leerzaam, uitdagend maar ook gezellig zijn. Wanneer iedereen zich thuis voelt en goede contacten met elkaar kan opbouwen zul je voelen dat je werkelijk onderdeel bent van de Budo Academy family.

Trainingspakket op maat

Bij Budo Academy Physical is het mogelijk om een zeer uitgebreid trainingspakket samen te stellen met als hoofddoel; jouw niveau zo hoog mogelijk te krijgen. Het enorme lesaanbod, de ervaring van ons docententeam, de twee ruim ingerichte Dojo's met dependances en de vele trainingsmogelijkheden staan allemaal tot jouw beschikking. Dit alles biedt alle ruimte om je trainingspakket exact op je wensen in te richten en geeft jou de beste mogelijkheid om je optimaal te ontwikkelen. Bespreek met ons wat je wensen zijn en je doelstelling. Ze zullen je helpen om je trainingspakket af te stemmen op dat doel. De mogelijkheden zijn binnen de Budo Academy zeer veelzijdig.

Kernwaarden

Wij zorgen er zelf voor dat ons docententeam 'up to date' is en de lessen volgens onze normen worden gegeven.

Kernwaarden zoals, doorzettingsvermogen, discipline, respect en verantwoordelijkheid gelden voor alle lessen. Ook willen wij dat alle leerlingen zich verbeteren in hun discipline. Daar zijn deze kernwaarden enorm belangrijk voor. Wij geloven dat onze leerlingen in het dagelijkse leven hun voordeel kunnen doen met deze kernwaarden.

dojo banner links dojo banner midden dojo banner rechts

 

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.