Lidmaatschap

Kennis maken middels een Gratis proefles

Het is bij ons gebruikelijk om eerst een vrijblijvende proefles af te spreken, zodat we elkaar ook werkelijk kunnen ontmoeten en jou van het juiste advies kunnen voorzien. Je kunt op deze manier de visie en sfeer proeven van waaruit er wordt lesgegeven binnen onze Budo Academy. Naar onze mening is het dán pas interessant om te praten over lid worden van Budo Academy Physical. Want, wanneer het je niet bevalt kun je beter naar iets anders op zoek gaan en wanneer het je wél bevalt, dan gaan we ervoor zorgen dat je bij ons op les kan komen.

grappling instructie

Na de gratis proefles kunnen we je de vele mogelijkheden voorleggen en welke prijs voor jou van toepassing is. Doordat ons aanbod erg groot is, willen wij dat je de activiteit/pakket kiest die het beste bij jou past om je doelen te bereiken. Het is altijd mogelijk om in de loop van de tijd je trainingspakket aan te passen. Stuur een mail voor je gratis proefles naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kom je bij Budo Academy Physical binnen?   

Als je via de entree van WINNR healthclub het pand binnenkomt kun je rechtstreeks naar onze zalen lopen. Je hoeft niet te melden bij de receptie van WINNR in de ontvangstruimte.  

Kledingadvies voor de proefles en aanschaf van de bijpassende kleding en materialen

Budo Academy Physical heeft  alle maten judo, jujutsu, aikido, bjj en karatepakken op voorraad. Ook voor het kickboksen, MMA en grappling beschikt de Budo Academy over een ruim assortiment. Denk hierbij aan bokshandschoenen, shorts en andere materialen van de bekende merken. Neem altijd contant geld mee aangezien we geen pinautomaat hebben. Tijdens de proefles adviseren we om een trainingsbroek en een t-shirt te dragen, indien mogelijk met lange mouwen. Het is aan te raden om niet je aller nieuwste sportkleding aan te doen. Bij alle lessen wordt er gewerkt op blote voeten. Algehele lichamelijk hygiene vinden wij erg belangrijk. Het dragen van sierraden is voor de veiligheid niet toegestaan.  

Abonnementsvormen

Indien je wilt blijven trainen bij ons is het belangrijk om te weten dat je lid wordt van Budo Academy Physical en niet voor een bepaalde Martial Art/Budo discipline. Dit houdt dan in dat je als lid, deel kan nemen aan vrijwel alle lessen die wij bieden (afhankelijk van niveau en leeftijd). Indien je start met Aikido en ook eens met Karate of kickboksen wilt mee doen, is dat geen enkel probleem als lid van de Budo Academy. Op deze wijze kun je zeer all round trainen en je verdiepen in meerdere disciplines. Mocht je advies willen hebben over wat het beste bij jou past of wat goed zou aansluiten bij de huidige discipline die je beoefend, kun je altijd bij ons terecht voor een helder en kritisch advies.

Budo Academy Physical (B.A.P) kent drie vormen van abonnementen:

  • RONIN PAKKET 1 trainingsdag per week  - je kunt op je trainingsdag dan meerdere lessen volgen die voor jou beschikbaar zijn!
  • SAMURAI PAKKET Onbeperkt Budo  - nu kun je aan alle lessen deelnemen die voor jou beschikbaar zijn.
  • COMBI PAKKET Onbeperkt Budo& Fitness (WINNR healthclub)  - nu kun je zowel Budo als fitness trainen.

Daarnaast onderscheiden we in onze abonnementen twee leeftijd categorieën: 3 t/m 14 jaar en 15 jaar en ouder. Aangezien de abonnement vormen vaak wat uitleg nodig heeft, doen we dat het liefst persoonlijk i.p.v via de website of mail. Dat is ook de reden dat we geen prijzen op de site hebben staan om misverstanden te voorkomen. Kom daarom gerust langs, of nog beter, doe een keer mee, en na de les kunnen we alles aan je voorleggen.  

Wat algemene informatie: Betalingen gaan standaard per maand (12x per jaar) middels een automatische incasso. Ieder nieuw lid is tenminste lid voor een periode van 6 maanden (zie algemene voorwaarden). Hou rekening met de (schriftelijke) opzegprocedure van één volledige kalendermaand. Wij werken niet met tijdelijke stopzettingen/bevriezing van het abonnement i.v.m blessures/ziektes, vakantiestops, terugstortingen van lidmaatschapgelden e.d. Het is ook mogelijk om een strippenkaart van 10 trainingen/lessen aan te schaffen voor jezelf of om cadeau te doen.  

Contact

Voor diverse vragen en informatie kun je een mail sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangezien wij zelf alle lessen verzorgen, verzoeken we je om alle administratieve zaken per mail te laten verlopen zodat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het lesgeven.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Budo Academy Physical. Sinds 1991 een begrip op het gebied van oosterse krijgskunsten.