Matthieu Lawalata heeft zijn studie gevolgd op het C.I.O.S. Arnhem en is fulltime budodocent aan de Budo Academy Physical. Verder kreeg hij van Edgar Kruyning gerichte scholing en behaalde diverse lerarendiploma’s in weerbaarheid en zelfverdediging zoals leraar yoseikan-jujutsu en KBA-teacher. Hiervoor ging Matthieu als assistent van Edgar Kruyning mee naar onder andere Thailand en Japan voor verdieping en verbreding van zijn kennis.

 

Naast het doceren van diverse budodisciplines participeert hij onder andere als docent in de opleidingen yoseikan-jujutsuleraar, P.S.D-opleider en KBA-coach. Tevens verzorgt hij projecten op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging aan diverse doelgroepen zoals leerlingen en docenten van basisscholen en middelbare scholen, mensen met een verstandelijke beperking en het bedrijfsleven.

 

Hij begeleidt en coacht niet alleen jeugd- en wedstrijdsporters van verschillende disciplines op nationaal en internationaal niveau, maar was als Nederlands en Europees kampioen, ook zelf succesvol als wedstrijdsporter.

 

Matthieu is prof MMA-vechter

Hij heeft meer dan 30 MMA wedstrijden gevochten en daarnaast ook Kickbokswedstrijden

  • 2002 Europees Kampioen MMA (Shooto)
  • 2003 Nederlands Kampioen BJJ (Braziliaans Jiu jitsu)
  • 2003 Nederlands Kampioen Xanda pro-extreme kickboxing
  • 2005 Europees Kampioen Grappling

 

Facebook

Vakantierooster

Lesrooster